FoodPersoonlijk

Welk dieet werkt?

Echt waar… wie weet op den duur nog wat wel en niet goed is, welk dieet werkt en welk dieet niet werkt…
Weight watchers, calorie-arme diëten, proteïne dieet, atkins, soepdieet, sapkuur, gewoon niet meer eten, paleo, crashdieet, slaapdieet, … er zijn zoveel mogelijkheden.

Wat ik vooral weet is dat ik alles met mate eet, in niets overdrijf, dat ik gezond leven belangrijker vind dan drastisch vermageren, dat sporten ook een heel belangrijke factor is, … Kortom, al die verschillende diëten, niets voor mij!

 

Om het toch eens op een rijtje te zetten, hieronder een overzichtelijke video:

 

Homepage

 

kelly

Mijn naam is Kelly De Pourcq. Ik ben reisverslaafd en hou van lekker, gezond eten via makkelijke recepten. Ik vind het leuk om jullie te laten meegenieten... en zou het super vinden, mochten jullie hier wat inspiratie halen.

Gerelateerde artikelen

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Back to top button