FoodLunchVegetarisch

Groene couscous

Ik was zo weg van dit recept dat ik niet anders kan dan het met jullie delen, echt… geloof me… dit is voor mij echt een toprecept!  Ideaal als lunch ook… het heeft mij in elk geval enorm gesmaakt.

En wat het beste nieuws is… net als altijd is het gewoon een supersnel, supermakkelijk en supergezond recept!

 

Ingrediënten:

  • 2 sjalotten
  • 250 gr couscous
  • 1 bos groene kruiden naar keuze
  • 5 radijsjes, in stukken
  • 3 handen spinazie
  • Sap van 1/2 citroen
  • 50 gr feta
  • Handje walnoten
  • komijnzaad

 

Bereiding:

Doe wat olijfolie in een wokpan en fruit de gesnipperde sjalot op een laag vuurtje tot ze glazig zijn.
Voeg wat komijnzaadjes toe.

Maak de couscous klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Meng de gesneden groene kruiden, de gesneden radijsjes en de gesneden spinazie met de couscous.
Breng op smaak met peper, zout, het citroensap en olijfolie.

Werk de couscousmix af met geplette walnoten (uit de vijzel) en verbrokkelde feta.

 

Homepage

kelly

Mijn naam is Kelly De Pourcq. Ik ben reisverslaafd en hou van lekker, gezond eten via makkelijke recepten. Ik vind het leuk om jullie te laten meegenieten... en zou het super vinden, mochten jullie hier wat inspiratie halen.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Bekijk ook
Close
Back to top button