Travel

WINACTIE

WINACTIE
Wat ben ik blij!
Vandaag mag ik kerstvrouw spelen en mag ik een schitterend cadeau weggeven aan één van mijn volgers.
Ik mag een luxe-overnachting voor 2 personen in Hof Ter Kwaremont weggeven, inclusief  luxe-ontbijt!
Wie wil dat nu niet winnen??

In mijn eigen streek, in het idyllische dorpje Kwaremont, vlak naast het kerkje van Kwaremont, vind je ‘Hof ter Kwaremont’ met een score van maar liefst 9,7/10 op booking.com en de kenners weten het … dat komt niet vaak voor. Hof Ter Kwaremont is de ideale uitvalsbasis voor een wandel- of fietstochtje want je bevind je hier natuurlijk in het walhalla van het fiets- en wandeltoerisme! 
Jasmine en Bert, de eigenaars van Hof Ter Kwaremont , zijn zeer recent ook gestart met één van de mooiste vakantiewoningen die ik ooit zag!
Maison Cambier is een 5-sterren (!!) luxe vakantiewoning in hartje Ronse.
Je kan er met 22 vrienden overnachten.
Het huis heeft ongelofelijk veel karakter en is met veel zorg en liefde gerenoveerd, een echte parel, zeker en vast de perfecte start voor een onvergetelijk weekendje weg met vrienden of familie en ook hier weer in het centrum van de Vlaamse Ardennen. 
 
Wat moet je nu doen om dit weekendje Kwaremont te winnen?
De winnaar wordt bekend gemaakt op woensdag 3 januari. 
Het zou me ook plezieren eens te horen wat jullie van Maison Cambier vinden, zijn jullie er even weg van als ik?
En weten jullie al dat je luxe vakantiewoning Maison Cambier nog een paar dagen kan boeken aan voordeeltarief ? Doen! 
 
Veel succes! 

kelly

Mijn naam is Kelly De Pourcq. Ik ben reisverslaafd en hou van lekker, gezond eten via makkelijke recepten. Ik vind het leuk om jullie te laten meegenieten... en zou het super vinden, mochten jullie hier wat inspiratie halen.

Gerelateerde artikelen

22 Comments

 1. Zo, allemaal geliked.
  Waarom wij dat wel eens willen winnen? Door de drukte heen zou het wel eens leuk zijn om eventjes te kunnen ontspannen met ons tweetjes… genieten van de rust in een zalige omgeving… het moet niet altijd ver van huis zijn. ?

  1. Hey Veronique, leuk dat je meedoet maar vergeet ook niet de post te delen (openbaar)… één van de voorwaarden om te kunnen winnen…
   Groetjes Kellylicious

 2. Leuk om de streeks eens te leren kennen… wie wil dat nu niet winnen… reden : gewoon omdat iedereen dit wel eens verdiend ☺️

 3. De Kwaremont is waar geschiedenis werd, en nog geschreven zal worden. Niemand zal met meer respect elke steen, geprint met het zweet van de helden, gaan bewonderen.

  Mijn vrouw zal hopelijk eens begrijpen wat de koers zo speciaal maakt. Ik zal ze tijdens Vlaanderens mooiste eindelijk kunnen overtuigen om mee te supporteren. Dit mede dankzij de massas punten die ik zal verzamelen bij het winnen van deze competitie.

  Groetjes Antoine € Nathalie

 4. Amai dat ziet er geweldig uit !!! Daar zou ik wel eens willen vertoeven. En waarom…effe verdwijnen uit de wereld doet deugd, hoe kort ook….

 5. Af en toe heeft iedereen even tijd nodig om te herbronnen en dat zal ons zeker lukken in deze prachtige B&B. Maison Cambier wordt vast één van de kanshebbers voor onze volgende familieweekendjes. Het zomerhuis in de tuin is schitterend! Mooi werk. De Vlaamse Ardennen hebben we nog niet bezocht, dit zou een unieke gelegenheid zijn.

 6. Sinds de geboorte van Charlotte zijn we er nog niet toe gekomen om alleen op weekend te gaan. Mochten we een weekendje winnen, dan zou dat het ideale excuus zijn natuurlijk! En de kwaremont, daar zou ik mijn man SUPER gelukkig mee maken!

 7. Het begon met een uitdaging vóór de 50ste verjaardag, zowat 7 jaar geleden. Het werd de beklimming van de Mont Ventoux. Nadien volgden nog vele fietsuitdagingen, en meestal in combinatie met een goed doel. Telkens maakten we nieuwe (fiets) vrienden . Dus het huis zal nog te klein zijn om al deze fietsvrienden te herbergen.

 8. Genieten in onze mooie Vlaamse Ardennen! Het moet niet altijd ik-weet-waar zijn. In deze mooie accommodatie kom je ongetwijfeld tot rust. Een parel om in te verblijven en de sfeer op te snuiven!

 9. Ik heb zoveel zin om de ( voor mij nog onbekende ) prachtige omgeving van Kwaremont en Ronse te ontdekken. De Vlaamse Ardennen en het Hof ter Kwaremont zijn zooooooo uitnodigend! Benieuwd of ik ons valiesje en onze wandelschoenen mag klaarzetten … Ik ben er helemaal klaar voor !

 10. het zijn drukke dagen voor m’n vrouw en mezelf eventjes ontspannen en dan weer verder das ons motto Kwaremon en die prachtige omgeving is net wat we nodig hebben om een volledig tot rust te komen en al onze zorgen eventjes opzij te zetten een goed ontbijt een stevige wandeling genieten van de natuur dat zijn de ingrediënten die we soms wel eens nodig hebben .

 11. Met mijn ventje Jurgen wil ik hiervan genieten, zo een kans ga ik zeker niet laten schieten. Met zen 2 romantisch overnachten, het is iets waar we al heel lang naar smachten. Ons harde werk gedurende het hele jaar heeft dit wel verdiend, het wordt hoog tijd dat iemand anders ons liefdevol bediend. Het zou een eer zijn hier te mogen slapen, jullie vriendelijkheid en warmte is jullie geheim wapen. eens een weekendje alles vergeten, en de werkweek terug beginnen met een leeg hoofd en een gerust en ontspannend geweten! Dit allemaal dankzij jullie, hele lieve groetjes jurgen en cindy

 12. Ofdat ik het verdien om een weekendje weg in eigen provincie te winnen, dat weet ik niet. Maar ter motivatie van alle goede voornemens zou het wel kunnen tellen. Uiteraard zit de grote klassieker van enkele kilootjes verliezen en wat meer sporten daartussen. Maar evengoed ontspullen en bepaalde uitgaven eens een jaartje overslaan. Hoe dan ook neem ik een supergoede vriendin mee op weekend die over enkele maanden alleenstaande mama zal worden. Chapeau voor die moedige keuze. Dat verdient wel eens een uitje zonder zorgen.

 13. Omdat mijn man en ik sinds de geboorte van onze dochtertjes, dus al 6j geleden, niet meer samen op vakantie zijn geweest.
  Deze vakantie zou ons echt deugd doen!!
  Alle pagina’s geliked en post geliked en gedeeld, nu duimen maar!

 14. In de zomer van 2017 hadden we een heerlijke vakantie in een stadje ten noorden van Toulouse. We hebben het even uitgezocht en wat blijkt … Kwaremont ligt op amper 70 km (of een stevige hopscheut) van Poperinge. Zoals de naam van het dorp doet vermoeden, zijn ook hier de bergen niet veraf. En of we veel goesting hebben om opnieuw de berglucht op te snuiven en onze belevenissen te delen op een nieuwe reisblog. Ik verkneukel me op de idee een shortski te winnen ergens ten zuidwesten van Sölden, vlakbij het mondaine Mont-de-l’Enclus. En zonder Briek & Merel zou het bloggen nog veel vlotter moeten gaan. We oefenen alvast ons Grüss Gott :-).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Bekijk ook
Close
Back to top button