Persoonlijk

Wat mis ik reizen!

Wat mis ik reizen!

Eigenlijk voel ik me wel wat schuldig want ik mag niet klagen.
We zijn in 2020, een coronajaar, al een weekje naar Cambodja geweest, gedurende 3 weken de Griekse eilanden bezocht en veel tripjes in eigen land gemaakt.
“Boehoe” hoor ik veel van jullie denken. Misschien niet geheel onterecht, maar ja… wat kan ik eraan doen?
Ik mis het, zeker de laatste tijd!

Ik mis het reizen. Ik mis de luchthaven. Ik mis die mooie, verre bestemmingen waar het leven totaal anders is dan hier. Ik mis die andere culturen Ik mis ontdekken. Ik mis het sukkelen om je weg te vinden in een ver continent. Ik mis het avontuur. Ik mis de onverwachte ontmoetingen met gelijkgestemden. Ik mis de pareltjes van accommodaties. Ik mis mijn slippers. Ik mis het exotische eten en ik mis vooral wie ik ben wanneer ik reis en wie ik ben wanneer ik terug kom van een reis.

Reizen verrijkt mijn leven.
Ik heb het al vaak gezegd maar ik besef nu meer dan ooit dat het de waarheid is.

Wat zal ik blij zijn wanneer we terug onbezorgd mogen reizen!
En ondertussen behelpen we ons met wat tripjes in eigen land. Ook leuk, maar niet hetzelfde natuurlijk.

kelly

Mijn naam is Kelly De Pourcq. Ik ben reisverslaafd en hou van lekker, gezond eten via makkelijke recepten. Ik vind het leuk om jullie te laten meegenieten... en zou het super vinden, mochten jullie hier wat inspiratie halen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button