FoodLunchVegetarisch

Parelcouscous met pompelmoes, spinazie en feta

Zomerse temperaturen dus vandaag een frisse, heerlijke en vooral snelle salade.
Vandaag gaan we voor de parelcouscoussalade met pompelmoes, spinazie en feta.

 

Ingrediƫnten:

  • 80 gram parelcouscous
  • 1 pompelmoes
  • 1 halve rode ui
  • 2 handenvol jonge bladspinazie
  • 100 gram feta
  • 2 cl olijfolie
  • verse munt

 

 

Bereiding:

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schil de pompelmoes in stukjes, snij de partjes vantussen de vliezen, vang het sap op in een kom.
Pel de rode ui en snijd in fijne schijfjes.
Verkruimel de feta.
Was de bladspinazie en zwier droog.
Schep de couscous in een schaal. Verdeel er de pompelmoespartjes, de gesnipperde rode ui en de verkruimelde feta over.
Roer de olijfolie en het citrussap door elkaar en lepel over de couscoussalade.
Kruid met peper en zout.
Schik de bladspinazie op het bord, schep er de couscoussalade op en werk af met verse munt.

Smakelijk !

 

Homepage

 

kelly

Mijn naam is Kelly De Pourcq. Ik ben reisverslaafd en hou van lekker, gezond eten via makkelijke recepten. Ik vind het leuk om jullie te laten meegenieten... en zou het super vinden, mochten jullie hier wat inspiratie halen.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Bekijk ook
Close
Back to top button