FoodPersoonlijk

Kellylicious meets topchefs

Ik had het er al over… ik ben in mijn eerste jaar als blogger altijd wat ‘verlegen’ geweest.
Ik toonde letterlijk nooit mijn gezicht.

Maar waarom eigenlijk niet?
Gedaan met deze verlegen kant van mezelf…

Het voorbije jaar kreeg ik de kans om via mijn werk enkele topchefs te ontmoeten.
Mijn andere werk natuurlijk… want het bloggen is een hobby en passie van me en iets wat ik er, uiteraard met veel plezier, bijneem naast mijn gewone job.

Ik ontmoette Wout Bru, Sofie Dumont en de Boxy’s, allemaal even memorabele ontmoetingen!
Naast deze bekende tv-gezichten, ontmoette ik ook de chefs van Chez Jules, Table d’Amis, Berto, … en bij allemaal ben ik altijd heel hard onder de indruk! Kunstenaars zijn het, artiesten zijn het!

 

Wout Bru mocht ik al 2x ontmoeten.
Wout Bru is natuurlijk top, daar twijfelt niemand nog aan.
Wij kregen in februari dit jaar de primeur dat Wout Bru de nieuwe chef wordt in hotel Jean de Bohème in Durbuy, het restaurant van Marc Coucke. Allen daarheen dus…

Sofie Dumont zag ik al voor de 3de keer.
Ze kwam de afgelopen jaren al 2x koken bij ons voor klanten, telkens met groot succes en we deden ook al eens mee in de Keuken van Sofie. Eindeloos respect voor deze dame! Sofie is zeer professioneel, zeer vriendelijk en kan koken als geen ander! Ik ben fan van haar keuken.

 

En de lieve Boxy’s ontmoette ik al zoveel keer… dat ik de tel ondertussen al kwijt ben.

Deze mannen zijn fantastisch! Ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn en toveren de heerlijkste recepten en gerechten op tafel. Ze zijn daarbovenop ook gewoon héél grappig, zeker wanneer ze er beiden zijn. Ik keek naar ‘Mijn Restaurant’ gewoon om hen te zien… enkel zij maakten dit programma toch de moeite waard om te zien? Niet?

 

Wat een leven heb ik toch?!

 

Homepage

 

kelly

Mijn naam is Kelly De Pourcq. Ik ben reisverslaafd en hou van lekker, gezond eten via makkelijke recepten. Ik vind het leuk om jullie te laten meegenieten... en zou het super vinden, mochten jullie hier wat inspiratie halen.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Back to top button