Groene couscous

Ik was zo weg van dit recept dat ik niet anders kan dan het met jullie delen, echt… geloof me… dit is voor mij echt een toprecept!  Ideaal als lunch ook… het heeft mij in elk geval enorm gesmaakt.

En wat het beste nieuws is… net als altijd is het gewoon een supersnel, supermakkelijk en supergezond recept!

 

Ingrediënten:

 

Bereiding:

Doe wat olijfolie in een wokpan en fruit de gesnipperde sjalot op een laag vuurtje tot ze glazig zijn.
Voeg wat komijnzaadjes toe.

Maak de couscous klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Meng de gesneden groene kruiden, de gesneden radijsjes en de gesneden spinazie met de couscous.
Breng op smaak met peper, zout, het citroensap en olijfolie.

Werk de couscousmix af met geplette walnoten (uit de vijzel) en verbrokkelde feta.

 

Homepage

Mobiele versie afsluiten