Kopenhagen

Derde keer goede keer… en ook voor ons bleek het prijs te zijn.

We hadden Kopenhagen al 2x eerder gepland.
De eerste keer vond Steven het nodig van zijn kuitbeen te breken bij het paintballen waardoor we moesten annuleren, de tweede keer was er corona… we hadden dus wel een beetje schrik om opnieuw te boeken. Onze laatste poging want anders was het vervloekt en dus trokken we met een klein hartje richting Zaventem maar het spreekwoord bleek waarheid te bevatten, derde keer goede keer!

Ik was nog nooit in Scandinavië geweest en ergens trekt me dat wel aan. Het trekt me altijd aan om ergens naartoe te gaan waar ik nog niet ben geweest, maar ook de levensstijl en de andere cultuur spraken me aan en ook altijd zo leuk om in een andere munteenheid te betalen!

Ik kan direct al een paar clichés bevestigen/ontkrachten:

We sliepen in een uitstekend hotel, Comwell Hotel.
Ik geef niet zo snel hotels mee omdat dit iets heel persoonlijk is, maar deze vind ik toch wel het vermelden waard. Was een goede prijs, héél dicht bij metro en een uitstekende verbinding, rustig slapen in een opkomende buurt, fantastisch ontbijt, ruime kamers, … Niets op aan te merken. Mocht ik nog eens terug gaan naar Kopenhagen, ga ik zeker terug naar hetzelfde hotel.

Maar bon…. dit gezegd zijnde… wat kan je in Kopenhagen zo allemaal doen?
Conclusie is eigenlijk dat je er hééél veel kan doen, je kan je er gerust nog veel meer dagen bezig houden. Ik geef hier even mee wat wij gedaan hebben.

Kopenhagen is zeker en vast een stad waar veel te beleven valt.

 

P.S. Bij mijn hoogtepunten op Instagram vind je héél wat foto’s terug… 

Mobiele versie afsluiten