Verloren rijden door wegenwerken

Nog een ergernis…

 

Volgens mij zijn wij het land met het meest aantal wegenwerken die dan ook nog allemaal onnodig lang duren. Zot word ik er van !

Het is uitzonderlijk als je in België meer dan 50 km moet rijden en geen wegenwerken zou tegenkomen. Dat op zich is al vervelend want je verliest er alleen maar kostbare tijd mee maar wat ik helemaal niet begrijp, is wie in godsnaam altijd die wegomleidingen regelt. Elke keer is het hetzelfde liedje… aan het begin van de wegenwerken staat één pijl omleiding. Als je gelukt hebt, staat er op een volgende kruispunt een tweede pijl omleiding maar meestal stopt het daar en moet je de rest maar zelf gaan uitzoeken.

Komt het dan nooit bij die mensen op dat er in hun straten ook mensen rijden die de streek niet kennen en dus niet uit zichzelf weten hoe er moet gereden worden? En al zeker niet als de gps je telkens terug naar die wegenwerken stuurt en je telkens weer op hetzelfde punt uitkomt?

Waar zijn de tijden dat landkaarten en stedenkaarten bestudeerd werden, dat gps nog niet bestond? Dan kwam je overal waar je moest zijn.

Misschien zal het cliché wel kloppen en is het iets typisch vrouwelijk…

 

… alleen kalmte kan me redden.

 

Homepage

 

Volg en like kellylicious
Facebook
Facebook
Follow by Email
RSS
PINTEREST
PINTEREST
INSTAGRAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*